My kind of weather

0kommentarer

Jag gick aldrig riktigt och la mig igår. Eller trots att jag la mig i         
sängen, på de tre extra madrasserna och extra kudden.. så somnade jag aldrig. Jag vet att du är trött på och läsa om mina sömnproblem mamma, men so be it!

Jag klagar inte, det är väl del av den jag är.

Men istället för att påbörjaa dagen med ett negativt inlägg så ger jag ett glatt inlägg - för jag har en superbra dag. Eller egentligen inte, jag är supersur på mína lärare som inte lämnar besked på att dem inte kom till skolan, så jag satt där och väntade i total onödan och åkte dessutom två timmar med buss i onödan och under hela första bussresan fick jag bara höra en massa prat om politik och anklagelser och upprördhet över SD.. och trots att jag höjde musiken så överröstade det inte rösterna omkring mig! .. och jag gick upp onödigt tidigt för lektioner jag inte skulle ha, omen samtidigt.. vad gör det?  Världen går i för sig inte under...    - Det ser rätt gott ut, eller hur?

Vädret är så rätt idag. Jag hade kunnat köpa hem en varm låda pommes ifrån Marneés med en pucko och lagt mig i soffan och sett resten av One tree hill.. men jag har börjat på pulvermetoden igen så det är ingenting jag tänker göra. Istället ska jag njuta av naturens fuktighet och av regnets fräscha doft. Mina två bebisar ligger på golvet framför mig och tuggar i sig ben - jag får ha lite extra koll på den lilla, hon sätter i halsen då och då.. Lite obehagligt. Annars kommer dagen nog gå rätt bra. Jag har nu tid över till att studera lite i ämnen jag ligger bak i och kan sedan fortsätta kvällen med städning och One tree hill..

Jag vet inte varför men livet känns rätt så basic nu. Inget för lite och inget för mycket?

Får väl se vad som blir av det!

Hope your having a wonderful day.

Hörs snart!
Louise.

Kommentera

Publiceras ej