Meditation och änglabesök.

0kommentarer

Jag provar på någonting annorlunda för omständighetens skull. Min väns mamma berättade om andliga besök hon haft, kallat änglabesök.. vilket innebär att tre änglar sänds till dig under fem dagars tid och under tiden ska processer göras för kommunikation.. Det är inte alltid att det just sker något, men oftast. Så idag vaknade jag tidigt och satte mig med ett tändt ljus och åt en lugn frukost. Efter ytterligare någon timme började jag packa och göra mig klar för flytt och i samband plockade jag undan på rummet och bäddade sängen. När jag blev klar med allting gjorde jag ett varmt bad och förberedde med tre ansiktsmasker och hårinpackning, tillsammans med det noppade jag ögonbrynen, rakade benen och smörjde in mig, med lugnande musik i bakgrunden. Jag torkade håret lite lätt och lät kroppen känna sig lugn innan jag tog på mig. Tur nog var jag ensam nästintill hela dagen, vilket var som mest avslappnande. När kvällen närmade sig kom pappa och hämtade mig och grejerna. och sedan började jag förbereda här hemma - bäddade sängen, förberedde för änglabesöket.. och sedan satte vi på en film, grym vilda västern film.. men jag missade preciis slutet när det var dags för mig att mottaga änglarna.. och detta är väl beroende på vad man tror på. Men jag gör och att tro på något, är väl det som gör allt möjligt.

Nu ligger jag och njuter av Mulan.. Konstigt att just barndomens filmer alltid är lika bra.. och att man kommer ihåg varenda del av filmerna trots att man inte sett dem på.. ja, 8-10 år..

Jag borde sova men huvudet bankar värre än någonsin och hur mycket jag än slappnar av och lägger huvudet mot kudden så blir bankandet bara värre. Jag vet inte hur jag ska klara morgondagen eftersom jag går till fem, men jag får bara hoppas och försöka. Jag har så mycket tankar i huvudet idag. Jag var glad hela dagen, avslappnad och glad över att jag fick ha en hel dag för mig själv, men nu känner jag bara för att låsa in mig ifrån verkligheten och vakna upp på ett helt annat ställe.. och sedan kan man inte prata med någon om det. För alla är så.. realistiska.. och ja, det är ännu mer frustrerande när omgivningen inte förstår. Nåväl, livet har väl sina anledningar.

Sov gott.
L

Kommentera

Publiceras ej