Easy making yourself suffer.

1kommentarer

Så torsdagar är ofta dagar som innebär något. Det brukar vara dagar jag brukar älskar att sjunga.. eller att skriva.. eller så får jag extremt mycket gjort. Men idag har jag bara legat och sett på videos ifrån 11 September 2001. Jag vet inte varför jag tvingar mig själv att lida. Jag antar för att lidandet är en sådan stor del av vem jag är. and guess what.. It helped.

Nu har jag duscha och sitter i myskläder, med en pilotmössa på huvudet i ära till piloterna på Flight 93, Flight 11, Flight 175 and Flight 77.

Det har inte enbart handlat om.. död och.. attacker och förlust. Det handlade inte om just hat den dagen.. Det handlade om en sorg som inte bara lade sig i New york utan över hela världen.. och det förenade oss alla. Det finns inte bara inspelningar från samtalen från flygplanen.. och det finns inte bara videos på folk..händelsen. Utan det finns videos om minnen.. På hjältar och på människor - frivilliga som varje dag sökte bland rasmassorna för att finna ett minsta tecken på liv.. och det finaste jag hörde idag var en av brandmännen som sa.. "When you look into these mens eyes.. you can see that they would gladly traided their own lives just to find one person alive".. och det är sant. Folk kämpade i veckor, med enbart händer och hjärta.. och vilja och kärlek. Och jag tror att det är en av historierna man måste komma ihåg. Historierna om alla hjältar.

Anyway.. Jag borde göra något bättre av mitt liv. Haha. Så nu gäller det att verkligen ta tag i detta med välgörenhetskoncerten.. Men så länge äter jag start med vaniljfil och dricker proviva och nyponsoppa..

Helg imorgon!
xoxo.
Louise.

1 kommentarer

UMA

28 Sep 2010 21:44

Hej du, såg på THF att du säljer en del TH grejer. Hur mycket vill du ha för Leb die sekunde dvdn? :)

Kommentera

Publiceras ej