Underbar helg!

0kommentarer

Jag lovade mer uppdatering än det blivit.. Men helgen har varit fullspäckad.

Efter läkarbesök på fredagsmorgonen gick jag en runda med vovvarna och började sedan städa. Hela dagen gick till städning.. men tids nog blev jag färdig och fick duscha och göra mig klar innan folket skulle komma. Och efter en god middag från Mille och efter lite förfest kom dem några i taget.. Peter, Acke och Matte först och efter en halvtimme kom Emil och Anden också. Kvällen gick fantastiskt bra. Vi satt i köket och spelade förfestspelet och drinking ludo och bara umgicks.. Det var härligt och höra hur trevligt alla hade, flera påpekae det flera gånger.. vilket fick mig att må bra resten av kvällen.  Men alldeles för fort tog det slut och folk åkte hem och vi gick och la oss. Danni och Peter i mitt rum och jag i pappas rum.. Dagen efter vaknade jag tidigt och fick släppa ut hundarna i trädgården men kastade mig snabbt i sängen igen och efter ytterligare någon timme gick jag upp för en promenad med vovvarna och när jag var tillbaka var jag så pigg att jag inte orkade lägga mig så jag började städa.. och då vaknade dem en efter en och sedan fick vi frukostsällskap utav ytterligare två vänner.. Men när Danni och jag är påväg mot konsum så ser vi Marnes och vi behövde bara se på varandra för att förstå.. också vände vi. Hot dogs, korv, pommes, hamburgare och två liter cola blev vår frukost. Hahah:)  Göttt!   När vi ätit och börjat ta det lugnt så började vissa dra sig hemåt medan jag, bea,j och danni lade oss i soffan för att se Remember Me.. Naturligtvis somnade allihopa förutom jag själv.. hahaaa:)  Och efter någon timme i soffan knackade det på dörren och in kom min favorit, min lilla josefin och vi började göra oss i ordning. Dem andra gick hem och jag gjorde vad jag behövde.. och det går nog inte riktigt och beskriva hur skönt det var och få va med Josefin, att få prata med henne och lyssna på henne och höra hennes råd.. och framför allt att se hennes styrka. Det bara är så. Hon är så bra..

Lördagen gick och innan vi visste ordet av det var det kväll igen och vi begav oss ut runt 8 för och handla mat.. och eftersom Josefin är så duktig kock fick det bli kycklingfilé med bearnaisesås och potatis:) Muuuums! Så vi tände ljus och mös till det. Efter många om och men valde vi en film som inte var alls lika bra som vi trodde, haha, men trevligt har vi haft åtminstone.


Nu är det söndag och solen lyser härligt utanför. Efter den goa frukosten blev det en lång promenad med mina vovvsingar längs stranden .. och bara doften av hav gav mig en härlig rysning längs ryggraden. Det är en söndag utan planering så jag ska bara tvätta och ta det lugnt , kanske mysa med en bra film ikväll .. vi får väl se:)

Tycker ni ska njuta.. Vädret är underbart!

Kommentera

Publiceras ej