Malmö tar hem guldet!

0kommentarer

Jag ligger i sängen, och pappa drar i strängarna på gitarren därnere medan jag fryser under täcket och känner att ögonen hade kunnat falla ihop vilken sekund som helst. Jag har egentligen ingen ork till någonting men jag måste både duscha, packa och ta allting hem till mamma innan vi tar bussen om ungefär en timme. Gårdagen var jättetrevlig. Vi tog oss in, - sent till Jensens Bofhus, där vi åt gått & dyrt, men det kan man få unna sig! Och efter det åkte vi vidare till Big Bowl - som helt plötsligt fått 20årsgräns på bowling.. så vi drog vidare till O´learys som inte ens frågade om ålder, så det var rakt in.. and guess what? Vi vann bästa bana och vann vars 50 kronor, så vars en öl rakt på det.. och när klockan började bli mycket var danni och jag så pass trötta att vi hade kunnat somna rakt där så det var bara att sätta sig på bussen hem, till göteborgarnas besvikelse.. haha, men det kommer fler gånger.. och förhoppningsvis har man fyllt 18 då också!

Det blir inte särskilt mycket uppdatering idag, mer än något litet ikväll kanske. Jag ska strax in till stan så blir det middag & bio med Danni - äntligen Paranormal Activity 2!

Och sedan väntar man med spänning på matchen mellan MFF-Mjällby.. men Malmö har redan guldet. De ska bara spela lika bra som de gjort hela säsongen.. också flyttar inte sig pokalen någonstans! Man känner redan hur skuggan lutar över Malmös hjärtan!

Så nu håller vi hjärtat.. OCH TAR HEM GULDET!


bilder från igår!




















Kommentera

Publiceras ej