Easy Street

1kommentarer

Anders Normans nya album Easy Street finns äntligen att köpa!
Detta är hans andra album och han har tagit det till en heeelt ny nivå!
Låten "My little girl" som han gjort i ära till mig och låten "The sound of your love" som han gjort i ära till en vän som gått bort i cancer kommer finnas med på plattan tillsammans med massa härliga låtar ni bara måste lyssna in!
Vill ni ha mer information så går ni bara in på hans hemsida www.Andersnorman.com eller www.Ginza.se och beställer er skiva!
Har ni frågor så är det bara att säga till så fixar jag svar på det!

Om ni har hans föredetta skiva eller hört honom live och gillar vad ni hört så ska ni utan tvekan köpa detta nya albumet!

Tack för ert stöd!


Och Pappi?
Jag är stolt över dig och jag älskar dig så otroligt mycket!




(Video till My Little Girl som pappa gjort själv, med klipp ifrån mig som liten!
Tack Pappi för denna fina video, de fina stunderna kommer alltid vara de bästa och jag kommer alltid älska dig så mycket.. Och tack för denna fina låten som alltid går rakt in i hjärtat. )


Och låten "Sound of your love" som han gjorde ett uppträdande med på tv4! (Låten handlar om en vän till oss som gick bort i cancer. Hon blev enbart 27 år gammal. Hon hade nyss gift sig och fått en liten flicka och låten är skrivet som att pappan skriver ett brev och berättat för henne hur saker och ting just nu ser ut.. Fantastisk låt och en fin låt till vår käre vän, en kvinna som jag alltid kommer ihåg med ett leende på läpparna.. Låten finns även att ladda ned på hans hemsida gratis men låten är skänkt till cancerforskningen och på hans hemsida kan man skänka pengar.. Som minst en tjuga. Så snälla, gör något litet och gott, skänk det ni kan.. Vartenda krona spelar roll. )

1 kommentarer

jessica

29 Mar 2010 11:42

fina låtar :)

menar du lina (den flickan som gick bort) ?

Kommentera

Publiceras ej