Äntligen fredag!

0kommentarer

Hejhejhejhejhej!
Jag sitter här och ser mig omkring i mitt rum. "People always leave" lyser upp lite extra starkt på bordet medan allt annat ser dystert ut. Det är grått ute, som vanligt. Vi har väl haft 5-6 dagar av sol sammanlagt detta året och resten har varit regndagar, snödager eller allmänt gråa dagar.
Så idag är det fredag och det känns inte som det. Det känns som att dagen går fort och som att jag ska vakna imorgon - redo för att göra något skolarbete - och ändå har vartenda dag denna veckan känts som fredag. Så det är konstigt. Men jag antar att det kanske känns så ikväll, när man kan vara uppe länge utan att oroa sig över att vara trött dagen efter..
Så jag försöker hitta någonting otroligt intressant och säga men sen tänkte jag "varför försöka? Vad är det jag ska ha utav det? Vem är det jag verkligen ska intressera? Vill jag att någon ska säga någonting riktigt.. speciellt eller vill jag meddela det själv?" . Nej, haha, jag lever en helt vanlig vardag med goa vänner och en underbar familj, jag går till skolan varje dag för att kunna utbilda mig tillräckligt mycket för att sedan kunna göra det jag vill .
Jag försöker uppskatta saker och ting för vad det är, trots att tanken "Är detta allt där är?" slog mig idag..
Men jag tror inte det är det, allt. Utan jag tror det är vad man gör det till .
Så ikväll ska jag göra min fredag riktigt bra. Jag ska äta middag med min familj och sedan åker jag och Danni hem till min flicka Michelle och hälsar på hennes familj och hennes lille pojke och sedan ska vi nog göra något riktigt kul! Det brukar bli så med Danni - mycket impuls^^,   Haha!

Nu ska jag däremot ta ett långt bad och bara njuta av avslappning!



Veckans låt;


Ha en riktigt trevlig helg!
Puss&Kram

Kommentera

Publiceras ej