Hårt arbetande, hungrig och trött.

0kommentarer

Ja, livet är jäkligt tufft.. men jag kämpar för dem goa stunderna och dem har vi haft en hel del av den senaste tiden.

Under två dagar har jag och ett par vänner spenderat dagarna på Falsterbo Horse Show, som är mycket känt.. för speciellt oss ungdomar härnere. Förra året var det total katastrofalt och detta året är det mycket mer kontrollerat och väldigt mycket lugnare. Förrgår kväll var en impulsgrej, då Danni och jag åkte dit för att kolla lite men fann oss att stanna när det började snurra lite! Klockan 6 morgonen efter var det bara rakt upp för och jobba och när vi sedan åkt hem bestämde vi oss för att åka dit igen, så denna gången hörde vi med gänget och det blev en heldel rundor igår.. Frukost på BK och sedan vidare hem till Danni och sedan till stranden och sedan tilll BK igen och sedan till Bea och sedan till mig och sedan tillbaka till Bea där vi förfestade och efter ett par timmar mötte vi också Tokii och Anton:) Efter många om och men, kom vi äntligen iväg... men det vi inte visste då var att det var så dött.. Vi lunkade igen och blev nästan intrasslade med ollonborrar och undrade vad som hänt med falsterbo horse show... men för att kunna njuta av vår kväll så hittade vi en annan fest, en stuga.. och därifrån gick vi efter fem minuter och tog bussen hem. Haha.. alltså så jävla tradigt när man vill planera någonting så extremt kul.. så håller det inte i längden.

Och även idag, gick jag upp tidigt för att jobba - men turen verkar ha vänt lite och efter enbart två timmar slutade vi! Så extremt skönt. Och nu känner jag bara för att äta någonting varmt och gott, men istället ska jag ta en kall dricka och lida... men det är bara fyra dagar kvar, det fixar jag!

Under tiden kan jag lägga mig i sängen och blunda lite till Titanic och sedan åka vidare till stranden med några vänner.. för det är trots allt vad jag tänker göra nu:)




Kommentera

Publiceras ej