2 veckor och 4 dagar kvar.

1kommentarer

Jag tar chansen att uppdatera medan min bror inte är hemma.. Jag har ingen dator som ni vet.
(Jag lovar er att det håller på att ta döden på mig, inuti finns det saker .. i behov som måste göras på en dator och att inte kunna göra det, t.ex blogga - It's killing me.. men finns inget jag kan göra åt det för tillfället..)

Istället fortsätter jag kämpa om dagarna. Jag har hållt på med Modifast i exakt en vecka idag - och självklart ser jag själv resultat. Magen, rumpan.. till och med halse är smalare. Dock verkar inte många se det, men jag gör det själv och jag känner det. Ansiktet känns också smalare.. och när man är brun så ser man ännu smalare ut.. vilket jag blivit lite grann av de tre dagarna jag legat på beachen:)  Det har varit ganska svårt men jag fick lov och äta ett grillspett i lördags eftersom hälften av tiden gått då - och jag har nog inte haft ett större leende på läpparna under en väldigt lång tid. Jag har knappt någon energi - ändå jobbar jag varje dag + städar + hjälper mamma + cyklar flera rundor i byn + är på stranden(vilket kan vara mer ansträngande än man tror vid vissa tillfällen).. men ja, jag håller mig väldigt aktiv - vilket gör att man går ned dubbelt så fort - vilket är superskönt! Men det är svårt. Väldigt svårt och jag känner hur kroppen knappt har kraft så jag har funderat på att byta ut middagsmålet - men äta nyttigt, kyckligsallad t.ex  bara för att jag behöver den energin, men vi får se.. Det är bara 6 dagar kvar tills jag äntligen är klar med Modifast och sedan är det äntligen över och jag kan börja äta igen!!!:D Oerhörd lycka! Och idag är det 2 veckor och 4 dagar kvar tills vi ska till Spanien .. aaah, så spännande!  Och det är ju därför jag kämpar som jag gör, så när jag ligger där.. så ska jag njuta och vara så stolt över mig själv!

Jag ska också dela med mig av en notis som jag läste ifrån en tjej som är redaktör på Frida-tidningen som jag sken upp av - äntligen någon som har vett i skallen .. såhär skrev hon:

"Inte den smalaste stickan i asken:
Får du ångest när du tänker på att det är badsäsong?
Börjar du svettas i provrummet när du provar bikinis?
Blir du stressad över kompisarnas prat om gropiga lår, degiga magar och bleka hud?
- Jag också.
Jag har alltid haft en kropp som är en modell större. Putig rumpa, korta ben och en mjuk mage - precis så kan man beskriva min kropp. Jag har aldrig varit den smalaste stickan i asken, men vet du vad?
Det gör ingenting!

Kan vi inte bara en gång för alla dumpa alla nojjor och kroppskomplex?
Jag vet att det är lättare sagt än gjort, men det finns så mycket annat du och jag kan lägga vår energi på.

Jag älskar sommaren men får som många andra panik när jag inser att det är dags att visa mig halvnaken på stranden. Men jag kletar in mig med brun utan sol, pudrar på lite extra solpuder och försöker sträcka på mig så gott det går. Vet du vad det bästa är?
Jo,att de flesta är alldeles för upptagna med sig själva och sina komplex. De lägger inte ens märke till dig. De fel och brister du hittar på dig själv, är något som bara du själv tänker på. Så bestäm dig för att sluta fokusera på det som är dåligt och var istället nöjd med den fina kroppen du har. För ett par år sedan bestämde jag mig för att vända på det jag hatade på min kropp till något positivt. Jag slutade klanka ned på mig själv och började istället titta på allt som är fint! Gör det du också!"

Hur jävla rätt har inte hon?
Försök ni också.. Även jag försöker och jag mår bättre!:)

Så nu får ni några goa bilder ifrån stranden - njut av sommaren ni också, det är det bästa ni kan göra!
Pusspuss;
L.











1 kommentarer

rosie

06 Jul 2010 16:16

Hej :) ville bara säga att du inte är ensam om att vilja gå ner i vikt. Jag känner precis likadant som du. Fast jag kör bara på modifast som frukost och sedan lite middag (mest salad dåra) så mamma blir glad. Ville bara säga att du inte är ensam :)

Kommentera

Publiceras ej