It all comes back to me.

0kommentarer

Igår berättade jag om kärlek.. och jag var så säker på att kärlek är någon eller någonting.. Men.. Jag har idag förstått att kärleken är jag. Allting kommer alltid komma tillbaka till mig. Jag söker det jag behöver, det jag letar och längtar efter, jag söker det som jag mår bra av.. Och det är det jag behöver sluta med. Kärleken kan inte komma så länge det är det jag behöver och söker efter, utan när jag gjort allting själv och tillslut är redo att inte ta allt ifrån någon och ge allt ifrån mig själv, utan istället dela på det. Istället finna varandra och inte söka upp varandra.

Allt detta på grund av en bok jag köpte idag. En bok där det stod "Kräftan" - Horoskop för 2011. Jag kunde inte förmå mig att se bort från den så jag visste att jag då inte skulle kunna gå ifrån den och efter ett draget exemplar hamnade den i min väska och nu i mina händer. Och att bara läsa kräftans profil sidor fick mig att se så många av de sidorna hos mig själv som jag blundar för. Så jag har förstått att allt det jag gör gör jag för en anledning, jag söker anledningar.. Jag söker anledningar till att höra av mig till folk.. Jag söker anledningar till att starta diskussioner.. Jag söker det som behövs för att någon ska se mig, bara för att jag behöver det själv.

So If you want love.. ýou need to love yourself' and without loving you.

Urdrag ur boken;
- "Kräftan är inte lätt att förstå sig på. Det beror på att den skiftande månen är den himlakropp som styr dig.

- Ibland finner folk att du, precis som krabban, har ett hårt skal men under skalet finns en känslig sida och en omhändertagande natur som ofta framhäver sig. Du ska inte dölja det genom en ogenomtränglig mask.

- Månen speglar också dina moderliga egenskaper och ofta är du den första som finns till hands när någon behöver något, vilket avslöjar dina empatiska egenskaper.

- Du styrs av vattnet och det gör dig anpassningsbar - ibland är du uttåtriktad men oftast lever du i en värld som domineras av känslor.

- Du har svårt för att lita på andra. Det kan vara svårt att uppfatta men egentligen föredrar du att umgås i mindre grupper där du fungerar som stöttepelare. Även om din personlighet är livlig tycker du bäst om att träffa människor en och en, på ett nära och medkännande vis. Du upplever ofta intensivt hur andra mår och iblan kan du bli alldeles för uppslukad av hur andra mår. Om du hamnar i ett sammanhang med ett negativt laddat umgänge kan det påverka dina känslor så mycket att din hälsa blir sämre.

- Det smartaste sättet att lära känna en kräfta på är genom att beröra deras känslomässiga sida. Kräftan älskar allt det som har med det förgångna att göra  - kära minnen, värme och närhet. Blommor, en liten gåva eller en middag med levande ljus slår ofta an på dina känslor - det betyder inte att du är lättköpt, men att du känner dig uppskattad samtidigt som du själv uppskattar personen som lagt ned tid.

- Antagligen är du en nattuggla eftersom månen syns starkast på natten.

- Under omständigheter då andra skulle gå under, är du en sådan pass stark individ att du har funnit konsten som klarar av sådana svårígheter. Det kan vara anledningen till ditt hårda skal, men ger dig en praktisk användning av din andlighet som gör att du klarar av andlighet, lidande, smärta och att komma ut på andra sidan klokare och berikad.

- Kräftan vill verkligen hjälpa andra - alla du egentligen kommer i kontakt med och du kommer tillslut få uppskattning.

- Kräftan lever med sådan intensitet i sina känslor och det är inte underligt att det ibland är svårt att kontrollera alla emotioner. Ibland är känslorna så djupa att du inte kan kontrollera dem eller veta vart du ska rikta dem, ta det då lugnt och ta kommando över de destruktiva känslorna.

- Om någon säger något i förbifarten så tar du det ofta personligt. Kräftan suger upp det som en svamp och låter det aldrig försvinna - det kan göra att all harmoni i situationer du upplever försvinner.

- Du är medfödd en modersinstinkt som andra känner starkt när de är i din närhet, samtidigt som du har en magnetisk dragning som människor inte kan rå för sig att påverkas av.

- "Att hitta en livspartner är högst upp på önskelistan hos kräftan, en riktig partner att ösa över all kärlek på".

Kommentera

Publiceras ej