Weekend.

0kommentarer

Så det är helg(vilket inte är någon skillnad för mig, varje dag är som vilken dag som helst nu när man är sjuk.. och jag hatar det. Jag mår åtminstone lite bättre. Det är mer kallsvettning och huvudvärk nu, med lite magont då och då. Febern är iallafall nere och jag har inte ont i halsen mer än på morgnarna. Det är då det är värst, när man vaknar - då gör det ont i hela kroppen, men det känns åtminstone inte som att någon borrat ned något i halsen på en längre.

Just nu sitter jag i mysbyxor och en t-shirt i sängen och mega svettas. Hundarna skäller utanför så jag får strax gå ut och kolla till dem. Solen lyser och jag hade gärna lagt mig och sola, men samtidigt.. så inte. Jag orkar inte svettas mer än jag gör, så jag tror jag ska ta mig en kalldusch istället och sedan hoppas på att dagen kan ge något. Lätt att bli så jäkla uttråkad nu..

Igår var en lite bättre dag iallafall. Jag började morgonen nede med hundarna och sedan var städerskan där och underhöll mig lite grann, haha, hon är så fruktansvärt go. Hon ville göra te och tyckte så synd om mig. Hon tyckte mina ögon såg så små ut när jag var sjuk.. Haha! Efter att jag lyckats somna om ett par timmar hade städerskan gått och jag lade mig och kollade på säsong tre av one tree hill. Rätt som det var kom pappa hem och sa att de skulle gå på festivalen i trelleborg så jag slängde på mig ett par gamla jeans, som dessutom var förstora nu, en t-shirt och fixade ansiktet lite innan vi begav oss ut. Arh, vilken frihet att få komma ut! Festivalen var mysig, mycket mindre än i Malmö - vilket är oerhört mycket skönare. Det var en hel del skräp stånd, så inte mycket att se på, men vi fann ett ställe som vi fann intresse för, mer av indian-style.. och där fann jag två armband och två ringar. Jag ville så gärna ta hem en målning och en skiva också, men eftersom jag inte hade mina egna pengar med så kunde jag inte köpa hur mycket som helst.. Efter det åt vi lite mat och vi fann ett mindre mattält, med kycklingspätt, hamburgare osv.. och det gick vi sen vidare med och när vi ätit upp och nästan var vid slutet av festivalen mötte vi söderslätts musikalorkester, lett av en gammal-gammal brandbil där det satt en man och en kvinna i(en kvinna som viftade som att hon vore drottningen hon själv).. haha.. och framför den bilen gick en man iklädd gammeldags kläder. Han var nog en gammeldags polis eller något, men ehm.. Häftigt var det. Jag älskar sådant så det var en perfekt känsla för en trelleborgs festival åtminstone! Och sen kom vi till slutet av festivalen och av alla stånden.. och då kom vi in på ett stånd som sålde t-shirts för 20 kronor.. Hah, löjligt bra för där fann jag en tröja som var så mycket jag som möjligt.. Jag har alltid letat efter t-shirts med den amerikanska flaggan på - gjorda i lite mer kvinnoform, och se.. nu fann jag de! Så perfekt.. billigt och bra. Sedan var vi nöjda, så vi tog samma väg som vi kom dit och tillbaka.. och när vi väl satte oss i bilen så kände jag hur hela kroppen slappnade av. Ryggen och benen värkte och huvudvärken kom - vilket förvånade mig, för jag hade mått alls dåligt när vi varit uppe och gått. Tvärtom, tyckte det var så fruktansvärt skönt och få se saker och ting, att röra på mig!










När vi kom hem blev klockan snabbt mycket och snart mötte jag upp Danielle.  Hon köpte lite godis på videobutiken och sedan begav vi oss hem för att åka med pappa och min lillebror på bio.

Toy Story 3 i 3D!  Och ja, skitbra. Samma story, samma dudes, bara nyare version.. och ja, något annorlunda är där ju. Första storyn är ju om att Andy skaffar sig en ny leksak- Buzz .. och andra filmen handlar om att Woody hamnar på något museum och denna tredje filmen handlar då om att Andy växt upp och om hur leksakernas framtid blir - på vinden, ta med sig till college eller slänga?  Hah, ja.. men på samma gång är det samma sak om igen, men det är fortfarande lika bra.. för jag menar, man har ju växt upp med Toy Story. Jag satt själv med tårar i ögonen när jag kände igen grejer ifrån de gamla filmerna eller när man fick se exempel på hur man var som barn.. Hur fantasin hade ett flöde som inte gick att hindra och hur glädjen var oersättlig.. Det var så mycket lättare som barn. Och sen är ju 3D skitfräckt! Så sevärd - utan tvekan!

Efter filmen åkte vi hem och eftersom Danni var tvungen att vänta på Peter som skulle ta sig hem ifrån malmöfestivalen så lät jag henne stanna hos mig och fördriva tiden lite. Vi satt först och spela tv-spel.. Vi fick ifrån Mario kart till sagan om ringen men kom inte mer än till andra banan innan de blev för svårt.. hahah! Efter det underhöll vi varandra genom att kolla igenom stjärntecken.. och för att se hur mycket som passade in, vilket var en jäkla massa.. och sedan, bäst av allt.. underhöll vi oss med nattamat och scooby doo! Hahah! Danni tycker nog att jag är löjligast i världen som skrattar åt så löjliga grejer, men shit, jag skrattar hela tiden.. Det är väl så man blir när man stannar inne för länge!

Allt som allt.. hade jag en suverän fredag. En riktigt bra fredag och jag tackar alla som gjorde den så bra!:)

Nu ska jag spela lite tv-spel med min lillebror..
SEE YAAAA!
L.

Kommentera

Publiceras ej