Gran Canaria - Day 3.

0kommentarer

När vi vaknade idag så bestämde vi oss för att inte göra som vi gjort dem andra dagarna, utan idag skulle vi hålla oss ifrån Playa Del Ingles och kolla in San Agustin lite grann. Och efter ännu en dag vid poolen, med en massa jäkelskap med Kickan och Bengt så bestämde vi oss för att gå upp.
Haha, Kickan må vara pensionär.. men satan vilken kvinna! Hahah! Hon knuffade i Danni i poolen när hon låg och solade och hällde isvatten över min rygg medan jag sov.. och hon gav inte upp, hon var inte ett dugg rädd när vi gick emot henne, utan tvärtom kastade hon sig emot oss och dök under vattnet efter oss.. Hahah! Och Bengan förlorade i biljard emot Danni.. och enligt han själv var han ingen dålig förlorare men underbättet spändes ihop.. men han avslutade dagen med ett skämt - ett av hans torra skämt.. Haha! Och Danni är inte rädd för att utmana dem äldre, utan hon står stark och lång och vågar göra narr av dem - men tro mig, hon fick tillbaka.. Hahah! Fantastiskt så roligt vi kan ha med dessa gamlingarna!
Åh, just det.. Danni hade en egen show för alla vid poolen idag!
Vi ligger och solar och jag slumrar till litegrann.. och plötsligt vaknar jag av att Danni rycker i min arm och det enda jag ser är Dannis armar över sina bröst. Jag ser upp och ser en kille blond lång kille stå och asgarva medan han går. Jag utbrister direkt "åh,nej,ååhnej, åh nej!" och brister sedan i garv. Danni skrattade med chocken i halsen samtidigt som hon försökte be mig hjälpa henne med bikinin.     Danni hade rest sig från solstolen när hon blivit varm... men hon hade glömt en sak. Sin överdel. Kickan hade sett det och skrattat högt "Hoppsan, har du tappat någonting?" och då ser Danni ned på sin överkropp och inser att hon tappat sin överdel! Och precis då kom killen gående.. och ja, han såg allt.. Hahaha.... Men det skulle bli värre. När vi går och badar ett par minuter senare så ser vi att den blonda killen tittar åt vårt håll och rätt som det är brister både hans mamma och pappa ut i skratt.. Jag och Danni bröt ihop i skratt igen och lade huvudena mot vattnet. Det var genant, så klart, men shit.. hahaha, så roligt!
Efter att vi torkat efter det doppet så bestämde vi oss för att få lite ny energi.. så vi gick upp på hotellet för att äta lunch. Vi gjorde vars en god soppa innan vi gick ne ett par timmar till vid poolen men efter att ha badat och badat och badat och ändå torkat på ett par minuter så bestämde vi oss för att gå upp. Jag har insett litegrann att jag inte är riktigt förtjust i att sola. Det är obekvämt .. och för varmt .. och man måste hela tiden svalka sig och nej.. men visst, fin färg får man ju. Jag satte mig på balkongen med en bok i högsta hugg medan Danni gjorde sig i ordning. Sedan var det min tur - en iskall dusch och en svalkande insmörjning efteråt. Vi hade bestämt oss för att inte göra vid oss som vi gjort de andra kvällarna, utan istället klädde vi oss lite mer bekvämt. Och tillslut var vi iväg. Vi gick upp för kullarna och nedför vägarna, över den långa bron och än en gång tutade det på oss - och vi förstod inte hur folk kunde se oss på så långt avstånd, men när vi såg ut mot vägen så såg vi att dem vinkade upp mot oss. Blondiner är kanske inte så svåra att missa..

Det första vi gjorde när vi var framme var att gå ned till the big supermarket och handla allt som skulle behövas resten av veckan - vi storhandlade mat och dricka så att det skulle räcka hela veckan. Vi köpte även med några småsaker som vi skulle ta med oss till poolen. Danni hittade en snygg keps, men jag såg ut som en fyrkantig svampbob när jag satte på en så jag struntade i det. Däremot lyckades jag hitta en riktigt snygg väska, svart med nitar.. men jag är verkligen sämst på att pruta för den gick på 40 euro .. och ändå var det ett bra pris jämfört med det första priset han anlade, men jag visste att jag skulle bli lurad när det gällde något så det är skitsamma. jag gillar väskan så in i så resten spelar ingen roll!
När vi hade gått i någon timme så hade vi lyckats hitta lite smycken och Danni fann ett par sköna "aladdin"(som jag kallar dem)byxor.. så började det mörkna. Solen höll just på att gå ned så vi ställde oss mot ett räckte för att se solnedgången och lyckligtvis fanns det en restaurang precis där med fantastisk utsikt över havet, så där satte vi oss och tog vars en drink innan vi gick hem. Lika charmiga och vänliga var dem på detta stället, så att man inte kan annat än trivas och känna sig så fruktansvärt välkommen..Men med tiden kom vi äntligen hem.. Hahah och är man trött.. så tar ibland överskottsenergin över. Och ja.. see for yourselfs - gå ned och se hur kvällen såg ut fram tills vi somna!

När vi lade oss så kände jag mig tacksam över denna lugna dagen, som jag känt att jag behövt.. och jag skulle avsluta den med lite läsning. Danni kved lite över ljuset men somnade tillslut ifrån. När jag väl släckte lampan så blev jag liggande sådär.. klarvaken trots att jag var jättetrött, men jag kunde inte somna. Så resten av natten stängde jag bara ögonen i hopp om att det skulle ge kroppen tillräckligt mycket vila.




För vila, behövs verkligen. och det kan jag säga att jag verkligen behöver nu. Idag har jag passat mina små vovvsingar och Malloo blir bara större och större, precis som lille Milian.. Man kan inte missa en sekund utan att någonting har hänt. Bea och Linus gjorde mig sällskap på film igår och efter många tårar så gick dem hem också spenderade jag natten ensam, men klockan 3 skällde den ena hunden så att jag fick springa ned och hålla på med henne.. och klockan tjugo över 5 pep den andra och efter det kunde jag inte somna om, så idag har min kropp varit helt färdig. Förkyldningen har blivit värre och hostan har t.o.m börjat komma. Tillslut kom pappas vänner och hämtade hundarna några timmar så då lade jag mig och sov så mycket jag kunde, men sen var det dags och åka hem till mamma, där jag fick mig lite god middag - kött, potatis och svampsås.. mums!  Och resten av kvällen planerade jag att ta det lugnt eftersom huvudet dunkade som ett par trummor, halsen klyddade och förkyldningen förstörde.. men så hörde en gammal pojkvän av sig så åkte vi en sväng, ned till havet.. och pratade och tog igen lite gammal tid. Och nu sitter jag här, trött och med extrem huvudvärk.. också lyssnar jag på tarzan! Hah.. Ja, en totalt random day.. But what tha hell ..

Nu ska jag iallafall sova!
Så god natt:)

Ni får en fortsättning, så snart som möjligt!





































'
















Kommentera

Publiceras ej