Lovets bra början.

0kommentarer

Två dagar av lovet har gått och det har varit två rätt bra dagar.
I onsdags snackade ju jag och Danni om att "fira" början på vårt lov och vår resa till Spanien .. Men jag kan ju säga att det inte blev särskilt mycket med det. Vi tog oss en runda ut på byn och hem igen..
Sen på torsdagen packade jag min väska och åkte hem till Danni för att bo hos henne!
Och denna dagen blev åtminstone lite mer lyckad - vi gjorde oss i ordning tidigt och sedan kom det hem lite folk - Peter, Simon,Tino,Micke och efter någon timme - Lukas, så blev det något av en förfest och sedan drog Simon och Tino vidare medan vi andra stannade kvar - och då dog alla och då satte vi på en film och därefter tog kvällen slut.. men vi somnade inte förrän runt halv 5 tack vare Robin Hood.. haha;)

Dagen efter vaknade vi runt 2-3 har jag för mig.. och drack gott kaffe och bara mös och sedan sunkade vi hela dagen och därefter handlade vi med Lukas och Micke och sedan började vi göra oss i ordning för en kväll hemma hos Joachim & det blev väldigt trevligt=) En massa goa vänner och de stannade lite extra för vår skull - gulligt nog - och hela kvällen slutade med en bra magkänsla. Men när dem drog vidare till Millennium så åkte jag och Danni hem men efter bara någon timme anlände en svamlande men glad Peter in genom dörren och lade sig och knorrade till Lejonkungen! Hahah!
Sedan sov vi tre personer i en luftsäng.. och att man somnar runt 7 på morgonen visar väl hur bra det gick!
Men idag är det lördag och jag är hemma igen! (konstigt nog har jag haft för mig att det är söndag hela dagen!) Jag känner inte för att ligga hemma, tiden går för långsamt då.. Men samtidigt har jag inte ork till att få någonting att hända!

Men jag ska .. dra mig en runda ned på byn och sedan åker jag nog hem och ser en bra film:)
Bilder får ni senare:)

Kommentera

Publiceras ej