Day 2

0kommentarer

Så dag två har passerat. och som ni har märkt så uppdaterar jag enbart på kvällarna nu för tiden, mestadels för att det ska hända saker under dagen som jag senare kan dela med mig av.. Och idag vaknade jag av att solen sken in på mitt rum och eftersom klockan inte var mer än 7 på morgonen och jag har lov blev jag bara enormt irriterad.. och på det kom min lillebror klampandes in - två gånger och gjorde mig ännu mer irriterad och när jag väl lagt handen över ögonen i hopp om att det skulle bli mörkt nog för att få mig att somna om, då  var jag för pigg för att somna om - så jag öppnade fönstret vid öppet och kände hur det plötsligt luktade utomlands - jag njöt av morgonsolen som på något sätt låg avsvalkande på himlen samtidigt som jag njöt av fåglarnas sång.. och jag låg bara sådär en stund..
Men efter ett tag gick jag upp och tog bussen hem till mamma, där jag satt i någon timme och gjorde mindre läxa än menat eftersom Danni kom på besök. Istället gjorde vi något bra av dagen genom att sätta oss ute på terassen och njöt av solen och gott kaffe. Efter ett tag kom två morgonpigga vänner, Lukas och Micke och som vanligt blev det en totalt flippad dag med dem.. Hahah, min mage fick sig lite träning av alla dem skratten!
Efter en hel eftermiddag med dem så åkte jag hem till pappa, där jag först fick i uppgift att gå en runda med hunden - så det gjorde jag och därefter gjorde jag mig snabbt i ordning för en middag hos farmor&Per..
Och en trevlig kväll var det verkligen, som vanligt hos min favoritfarmor!
Min farmor bor nämligen i Norge med sin man och de kommer bara ned ett fåtal gånger per år så när hon väl är nere så tar man stunden i akt och pratar i flera timmar. . och hon är väldigt stöttande i den här idén kring träningsdagboken på bloggen och vi har diskuterat många knep ikväll.. Dock var jag inte helt duktig idag då jag åt bröd till tacosen samt glass till efterrätt + 5 godisbitar!
Men det är bara att gå bort!


Frukost idag: Fullkornsmacka med ost(ska försöka skippa osten också..)
Lunch: Spaghetti och köttförssås
Middag: Tacos samt efterrätt - en skål glass och fem godis bitar
Övrigt: 2 koppar kaffe med 2 sockerbitar.


Alltså har jag inte varit särskilt duktig idag, men träningsverken i kroppen är så skön och den ska jag känna minst varannan dag! Och det jag ätit idag får jag bara se till att träna bort!

Nu måste jag däremot lägga mig eftersom jag har ett par timmars skola imorgon.. så tills dess bjuder jag på några bilder och sedan tycker jag ni ska göra som jag.. och sova gott!

Kom ihåg... Ni kan inte tycka om någon annan förrän ni tycker om er själva.

Här har ni lite av dagens bilder:






Kommentera

Publiceras ej