Välkommen,välkommen snön:D

0kommentarer

ååååååååååååååh, vilken dag!
Började med skola igen, så skönt att få vara med mina klasskamrater igen .. Hahha, lyckades däremot få klassen att skratta när jag lite .. först omedvetet kallade min lärare för "frän"och fick det att se ut som att jag flörtade med honom.. Haha, men han hade ny frisyr och var snygg i den! Han är en dö cool svensk-lärare, Tobbe! Faktiskt.. sedan på engelskan såg man att det börjat snöa och gemenskapen i klassrummet började bli varmt igen .. Det stärktes av julsångerna som vår engelsklärare fick fram och där satt vi , hela klassen .. Vi vid första raden hållandes om varandra och sjöng.. Mmmm .. så oerhört mysigt! För första gången denna året kom julkänslan .. Men det var inte helt ifyllt kände jag.
Efter skolan åkte jag hem till mamma och gjorde en massa ärenden, bakade till Nillo som fyller år imorgon.. Sedan tog jag mig ett långt och skönt bad och läste lite samtidigt.. Vet ni hur oerhört svårt det är att påbörja en bok man inte sedan kan lägga ifrån sig? Att gå på lektionerna och höra boken skrika efter sig. . åh, det är frusterande..
Hur som helst har jag gjort mina kursval idag och det är lite ångest eftersom man enbart kunde välja tre medan jag ska lägga till Matte B och Trafikkunskap! Så nu har jag valt Engelska B, Psykologi och Filosofi .. Tvåan kommer bli tuff men för första gången känner jag motivation i mej att det är ämnen som är del av den jag verkligen är.. så jag hoppas dt kommer gå bra..
Efter det ringde min Matilda, så åkte jag hem till henne också bakade jag, hon och hennes mamma Helen chokladbollar.. Haha, eller dem rättade sagt, i deras nya maskin .. Första gången gick inget vidare då de smälte smöret.. Haha, men aandra gången blev jättttebraa och sedan kom Charlie och hämtade oss! Så åkte vi hem till honom och mös ..Han gjorde en inbakad fläta som jag fortfarande har och ska ta ut imorse i hopp om att den gjort fina lockar av sig! Vi såg sedan lite av house of wax, en film som faktiskt är totalt psycho!
Sedan lämnade vi av min Matilda och Charlie körde mig till bussen .. och när jag går av bussen i Höllviken är Höllviken helt vitt.. till och med himlen såg ljusare ut än vanligt för denna tiden .. och jag log, lade ansiktet mot himlen och skrattade för mig själv när snöflingorna ovanligt hårt landade på mitt ansikte.
NU .. var min julkänsla komplett.
Nu ligger jag hemma i en skön säng med Moulin Rouge på i bakgrunden och Ljudet av mitt hjärta bredvid mig.. Otroligt, när jag väl finner en film jag inte sett på en lång tid kan jag bli beroende av den återigen .. och läsa.. tja, det är något jag måste göra varje kväll.

Så nu har jag inte mer att säga mer än SOV GOTT! och njjut av snön som kommit till Skåne ... för att lägga sig!
wiiiihooooo!


Utsikt ifrån mitt föööönster:D




Kommentera

Publiceras ej