Panic...

0kommentarer

Hi.
Så jag har inte uppdaterat de senaste två dagarna.. Mestadels för att mitt humör varit helt fel..
Jag fick min "kvinnovecka" häromdagen och på grund av det har jag mått dåligt.. Ont i magen, ont i huvudet, ont i ryggen, extra varm .. Saker som påverkar kroppen och när det kommer i kroppen känns det som att man är så extremt sjuk och ingenting tilltalar er, så därför är det bättre att vänta ett par dagar och skriva ut när man känner att det kommer ifrån något man menar.
Igår var jag även med Matilda och hennes vänner nere på Millennium, vi firade att Matilda fått ett jobb på Vero Moda på Entré, så är ni inne där någon gång - håll utkik:)
Idag hade jag först skoldag, hade först en kort mattelektion .. sedan var det Kursvalsdag. Och det var lätt.. På omkring en kvart fick jag nog all information jag ville och jag har valt nu . Det blir - Textkommunikation, fotografisk bild, Engelska C, Filosofi och Psykologi. Känns verkligen jättebra, trots att det kommer bli tufft.. Detta är ämnen jag gillar och verkligen känner igen mig själv i så jag tror jag kommer göra mig själv omedvetet intresserad av det.
Efter det åkte jag med Matilda till Entré och sedan tog vi en fika på espresso house(Tack Matto!) och sedan åkte vi hem till henne och gjorde goda enchiladas(Tack igen!) och mös hela kvällen .. Hennes vänner kom även på besök under kvällen och Dennis var gullig nog att köra mig hem!
Nu ligger jag här i sängen och har skrivit av mig några sidors privata känslor som jag sparar i ett dokument på datorn.. Jag skriver inte sådant privat på bloggen för att jag skriver om tankar och känslor jag har som jag inte förstår mig på och till en viss del vill jag dela med mig av det men eftersom det är lite för starkt blir det för mycket.. vilket får mig till att tänka att min blogg kanske är onödig?
Usch, det går i vågor - precis som förra gången.
Men om jag ändå klarar av att skriva så bra till mig själv - i dokument som ingen ser och inte skriver ut det här  - vad ska jag med bloggen till?
Trots det vill jag inte ta bort den ..
Som ni ser i rubriken har jag känt panik idag. Jag vet inte varför men ända sedan jag slutade skolan har jag haft en svag känsla av panik i min kropp och trots att jag gjort saker jag inte känt för så har paniken inte gått ut komplett  - förrän jag kom hem. Rösten darrade, musiken gjorde inte mig lugn och att inte kunna lugna ned mig själv ökade nog snäppet av känslorna som gick igenom mig och plötsligt låg jag vid datorn och skrev ut saker jag vanligtvis enbart tänker i huvudet.. och det kändes bättre. Men det gick så fort att jag redan är klar och jag känner att det inte är nog men ändå finner jag inte punkten som berättar vad jag känner och jag finner inte riktigt känslan av paniken bortkommen ..
Men vad ska jag göra?
Jag känner inte mig trött, lyckas inte skriva mer.. men vill sova.

Livet är komplicerat ibland? Svårt att uttrycka och svårt att förstå?
Jag antar att man lär känna fler sidor genom åren och att allting vid något tillfälle blir kristallklart.
Sov gott mina vänner!

Kommentera

Publiceras ej