Lillejulafton.

3kommentarer

Godmorgon,
Så .. Lillejulafton idag, dagen innan julafton, dagen jag firar "julafton" med pappas sida av familjen.
Örh, jag ser varken fram emot idag eller imorgon, känns dö taskigt emot mina föräldrar men vad är det för speciellt med det? Hela julgrejen är mysig .. med upplysta vägar, snön och det där.. Men annars är det samma julmat som jag ätit i 16 år - julmat som jag inte ens tycker om - och jag vet inte ens vad jag önskar mig. . Jag är inte "insatt" för julen, inte förberedd eller längtansfull .. Hm, tråkigt.. men ska naturligtvis göra mitt bästa för andra.

Jag är däremot vaken tidigt idag, frustrerande men skönt. Jag vaknade runt 7 imorse av ett gäng manliga röster i huset och med ett lyhört hus hör man vartenda andetag. Mamma kom upp och förklarade att både värmepumpen och vattnet slutat fungera så vi kommer ha folk som springer ut och in hela dagen så jag är tvungen till och vakna.. Och jag som hade sådan otur igår att jag fick gå hem ifrån bion igår eftersom bussen hade slutat gå,var inte hemma förrän runt 2 inatt och nu skulle jag vakna 7? Och jag ska bort ikväll! Just nu känner jag mig inte trött, känns rätt skönt faktiskt, har fått i mig en macka och lite varm choklad också .. men jag vet om att smällen kommer i eftermiddag, då jag kommer bli så oerhört trött..

Nu ska jag lägga mig och se Moulin Rouge, då vilar jag lite åtminstone och sedan ska jag läsa Breaking Dawn i hopp om att tiden ska gå fortare och att de blir klara tids nog att jag kan göra mig i ordning!
Nu ropade dem därnere precis och berätta att mammas element inte gick och rädda.. ah, hur kan vi ha sådan här otur?
I natt när mamma låg och sov så brakade det till bredvid henne och ja- det var elementet som ramlade ned - bara sådär.. och nu går det inte och laga, plus.. att folk är jullediga så det kommer dröja innan någon kommer för och fixa det!
Suck .. måste gå ned, någon "boss" som ville prata med mig.

Ha en trevlig dag och en riktigt mysig lillejulafton!

3 kommentarer

Chuliaha :>

23 Dec 2009 10:17

Oj, vilken cool bild du har som header! :)

sandra

23 Dec 2009 10:18

hoppas du får en bra dag! :)

amanda

23 Dec 2009 10:20

riktigt fin header! :)



Hoppas du får en riktigt bra dag imorgon :)

Kommentera

Publiceras ej