Fika med Sanna! ... & diskussioner angående rasism.

0kommentarer

Heeeei bloggen, hur mår ni läsare?
Har precis kommit hem!
Har haft en heldag i skolan och sedan tog jag en fika med min vän Sanna:)


När vi tog bussen in klockan 07.00 imorse.. så såg vi ett stort gult klot långt ned på himlen och medan vi följer den med blicken så ser vi att det är månen .. Makalöst häftig färg men den såg skrämmande stor ut.
Sen var det skola i tre timmar, varav två av timmarna jag och Danni nästan sov oss igenom ..
Efter det mötte jag upp Sanna - knappt vaken - också gick vi till Espresso house, tog oss en fika och mös:)
Sen gick vi och prata en stund för att sedan ta bussen hem!
Tack för idag snäckan!
Nu ska jag ned och hjälpa pappa lite . .Han har rensat sitt kontor idag, myyycket finare nu och jag ska plocka undan så att vi kan få det mysigt och rent ikväll!

Måste även berätta..
Det har varit så himla mycket debatter angående flyktingarna i Vellinge osv.. Och resten av Sverige har börjat "attackera" Vellinge Kommun som rasister och skyltar som "Vänd om era jävla rasister".. har satts upp påvägen till Vellinge ifrån Malmö .. Då måste jag få fråga.. Om vi är rasister när vi säger att vi inte vill ta in dem, vad är dem då när dem kallar oss glåpord?
När jag var på Moskén igår med min klass(vi går gymnasiet och skulle göra studiebesök) så kom vi dit och blev inlärda om deras religion, vad dem gör, vad dem tror på osv.. Där fanns även skolor inne på Moskén . . och när vi är påväg därifrån, gående mot bussen så var där en dagis klass som hade rast.. Och barnen kan ha varit mellan 6-8 år gamla.. då ställer dem sig och skriker "Horor. Rasister. Svin" och liknande ord till oss .. Dagisbarn, smååååå barn, flickor och pojkar står och skriker sådana glåpord till oss! Vid redan den åldern? Hur fan kommer dem då bli när dem blir äldre? Och vi som blir så jävla anklagade för minsta lilla felaktiga ord vi säger blir direkt påhoppade... men dem som trakasserar oss varje dag.. Deras ord är det ingen som hör.


Tills ni får en ny uppdatering så får ni en video ifrån Eriks "Hey Jude" framträdande i Malmö Arena!
MÄKTIGT!
Watch iiiit, killen må vara smal men som Bagge säger.. han sjunger som att han vore högre än Turning Torso!
Och att sitta i den arenen .. OOOH, vilken känsla!

Kommentera

Publiceras ej